Jaakola-päivät 1.-3.9.2023

Jaakola-päivät 1.-3.9.2023

Perjantai 1.9.

Alpo Jaakolan suomökillä Eksyssuolla kuunnellaan taas Ylen valmistamaa Pirkko Jaakolan kuunnelmaa Eksyssuon lapset!  Mukana on luonnon ja Jaakoloiden ystävä, entinen Turun Sanomien Loimaan aluetoimittaja Eeva Suojanen. Vuonna 2006 hän taivalsi suolla kohti Alpo Jaakolan mökkiä tehdäkseen juttua ensimmäisestä suokuunnelmasta. Nyt suolla on oltu jo 15 kertaa, yhteensä kuunnelmaa on kuunneltu 19 kertaa. Taidetalolla on kahvia, Eeva Suojasen tarinaa ja mahdollisuus taidenäyttelyihin tutustumiseen.

Linja-auto lähtee suolle Loimaan Taidetalolta, os. Rantatie 2, klo 17.15, paikkavaraukset linja-autoon 29.8. mennessä ulla.kaskiluoto(at)gmail.com. tai puh. 040 5156225.

Kuljetusmaksu 10 e sis. kuljetuksen, kahvin, taidenäyttelyt ja Taidetalon ohjelman. Muista suolle mukaan istuinalusta, saappaat ja sään mukainen varustus.

 

Lauantai 2.9.

Alpo Jaakolan Patsaspuisto avoinna klo 11-18, vapaa pääsy.

Klo 15 Patsaspuiston Ateljeerakennuksessa ohjelmallinen iltapäivä, jossa teemalla ”Loimaan shamaani ja Ypäjän likka”, toimittaja Anna Perho käsittelee elämänmittaista suhdettaan Jaakolan taiteeseen. Musiikkia: Lehmus. Taidearpajaiset. Pääsymaksu 10 e sis. kahvin.

 

Sunnuntai 3.9.

Klo 14-16 Taidekulmassa laaja Alpo Jaakolan taiteen näyttely, os Turuntie 4, Loimaa.

Jaakola-päivät järjestetään yhteistyössä Loimaan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa. Jaakola-päivien ja Köyrimarkkinoiden markkinointi tapahtuu edelleen yhdessä Loimaan kulttuuripalveluiden ja Suomen maatalousmuseo Saran kanssa.

Comments are closed.